>> Google Books
The atlas of food : who eats what, where, and why. Rev. and updated
種類:
図書
責任表示:
Erik Millstone and Tim Lang
言語:
英語
出版情報:
Berkeley : University of California Press, c2008
形態:
128 p. : col. ill., col. maps ; 25 cm
著者名:
書誌ID:
BA89550479
ISBN:
9780520254091 [0520254090]  CiNii Books  Webcat Plus  Google Books
子書誌情報
Loading
所蔵情報
Loading availability information

類似資料:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 

Millstone, Erik, Lang, Tim, 中山, 里美, 高田, 直也, 大賀, 圭治(1942-)

丸善

Boehm, Klaus, Morris, Brian, 1941-

Macmillan

柴田, 明夫

角川SSコミュニケーションズ (発売)

大塚, 茂(1951-), 松原, 豊彦(1955-)

有斐閣

4 図書 Food

Jilden, J. H.

J.H. Tilden, M.D

矢口, 芳生(1952-)

農林統計協会

Europa Publication Ltd

Europa Publication Ltd

金子, 勝(1952-)

岩波書店

大江, 靖雄(1954-)

農林統計協会